Христанская газета "Слово про Слово"

Больше
10 года 10 мес назад #101985 от Анатолий
Чому вам варто прочитати свіжий номер газети "Слово про Слово"?
Хтось зауважив, що якби українці хоча б місяць прожили по одній єдиній Божій Заповіді «Не кради» , наше життя і країна змінились би повністю. Я не знаю як ви, але я вважаю, що цей гріх є серйозною загрозою для нашого суспільства. У нас крадуть майже всі. Там де працюють, там і крадуть. Можливо хтось думає, що крадіжка визначається розміром поцупленого, але це не так. Навіть маленька річ, що вам не належить, але ненароком потрапляє до вашої кишені, є краденою.
Так сталося, що в нашому суспільстві дуже лояльне відношення до цього гріха. Незважаючи навіть на те, що існують безліч різних статей у кримінальному законодавстві, люди крадуть без докорів сумління. У публічному житті кожен намагається демонструвати свою чесність, хоча і має нечисті руки.
Тема свіжого номеру газети «Слово про Слово» присвячена саме цьому питанню. Ми намагалися широко подивитися на цей аспект, тому торкнулися проблеми крадіжок і корупції, яка заохочує нечесний спосіб життя.
На шпальтах газети ви зможете прочитати чому красти не добре, які наслідки несуть за собою крадіжки, чому люди крадуть, з чим це пов’язано, як вирішити цю проблему? Ці та інші питання читайте і висловлюйте свої думки в коментарях внизу сторінки.
З повагою, Анатолій Якобчук

Больше
10 года 10 мес назад #101987 от Teolog

Чому вам варто прочитати свіжий номер газети "Слово про Слово"?
Хтось зауважив, що якби українці хоча б місяць прожили по одній єдиній Божій Заповіді «Не кради» , наше життя і країна змінились би повністю. Я не знаю як ви, але я вважаю, що цей гріх є серйозною загрозою для нашого суспільства. У нас крадуть майже всі. Там де працюють, там і крадуть. Можливо хтось думає, що крадіжка визначається розміром поцупленого, але це не так. Навіть маленька річ, що вам не належить, але ненароком потрапляє до вашої кишені, є краденою.
Так сталося, що в нашому суспільстві дуже лояльне відношення до цього гріха. Незважаючи навіть на те, що існують безліч різних статей у кримінальному законодавстві, люди крадуть без докорів сумління. У публічному житті кожен намагається демонструвати свою чесність, хоча і має нечисті руки.
Тема свіжого номеру газети «Слово про Слово» присвячена саме цьому питанню. Ми намагалися широко подивитися на цей аспект, тому торкнулися проблеми крадіжок і корупції, яка заохочує нечесний спосіб життя.
На шпальтах газети ви зможете прочитати чому красти не добре, які наслідки несуть за собою крадіжки, чому люди крадуть, з чим це пов’язано, як вирішити цю проблему? Ці та інші питання читайте і висловлюйте свої думки в коментарях внизу сторінки.
З повагою, Анатолій Якобчук

А вы по русски можете писать,?

Больше
10 года 10 мес назад #101988 от Анатолий

Больше
10 года 10 мес назад - 10 года 10 мес назад #101989 от Teolog

конечно могу

Вот и здорово, я же тоже с вами по английски не пишу, общаемся на понятном все нам языке. Спасибо. Иначе So both of us for each other strangers.
Давайте хоть уважать друг друга.
Последнее редактирование: 10 года 10 мес назад пользователем Teolog .

Больше
10 года 10 мес назад #101991 от Анатолий
Но уважение это не только, то о чем вы говорите!

Больше
10 года 10 мес назад #101992 от Анатолий
Почему вам нужно почитать новый номер газеты "Слово про Слово"?

Кто то подметил, если бы наша страна прожила хоть месяц по одной единой Божьей заповеди "Не укради" , наша жизнь и страна помнялась бы полностью. Я не знаю как вы, но я считаю, что этот грех есть серьезной угрозой для нашего общества. У нас ворують почти все. Где работают там и воруют. Возможно кто то считает, что маленькое воровство не считаеться воровством, но это не так. Даже маленькая вещь, которая нам не пренедлежит, но случайно оказываеться у нас в кармане, есть краденой вещью. Так случилось, что наше общество терпимо относиться к этому греху. Невзирая на то, что есть много разных статей в криминальном кодексе, люди воруют без угрезений совести. В публичной жизни в то же время пытаясь демонстрировать свою честность и неподкупность.

Тема нового номера газеты "Слово про Слово" посвященна именно этому вопросу. Мы пытались широко посмотреть на эту проблему, и поэтому коснулись проблем воровства и коруппции , которая поощряет нечестный способ жизни.

На страницах газеты вы сможете почтать о том, почему воровать не хорошо, какие последствия в жизни бывают от этого , почему люди воруют, как можно решить эту проблемму? Эти и други вопросы читайте и выссказывайте свои мысли.
С Уважением Антолий Якобчук

Больше
10 года 10 мес назад - 10 года 10 мес назад #101993 от Teolog

Но уважение это не только, то о чем вы говорите!

Нам бы хоть до элементарного достигнуть.

[flash=320,240]www.yapfiles.ru/static/play.swf?st=aMDA5...wscriptaccess=always[/flash]

Христианская песня, как немощное побеждает сильное
Последнее редактирование: 10 года 10 мес назад пользователем Teolog .

Модераторы: Тарас