Євангеліє Господа Ісуса Христа / Emmanuel

Больше
6 мес 3 нед назад #182232 от Андрей Владимирович Афанасьев
Євангеліє Господа Ісуса Христа - це збірка текстів, які описують життя, діяльність та вчення Ісуса Христа. Ці тексти є найважливішими для християнства і є частиною Нового Заповіту Біблії.

Євангеліє Господа Ісуса Христа складається з чотирьох книг: Матвія, Марка, Луки та Івана. Кожна з цих книг містить відомості про життя та діяльність Ісуса Христа, причому кожен автор підходить до цього з різних точок зору.

Матвій був одним з апостолів Ісуса Христа та свідком багатьох подій, які він описав у своїй книзі. У своєму Євангелії Матвій зосереджується на вченні Ісуса та його посланні для людства.

Марк був учнем Петра, одного з найближчих учнів Ісуса Христа. Його Євангеліє описує більше дій та чудес, які здійснював Ісус, ніж його вчення.

Лука був лікарем та істориком, який детально досліджував життя Ісуса Христа. У своєму Євангелії він зосереджується на милосерді Ісуса та його відносинах з іншими людьми.

Іван був одним з найближчих учнів Ісуса Христа та свідком багатьох подій, які він описав у своїй книзі. У своєму Євангелії він зосереджується на вченні Ісуса та його божественності.

Євангеліє Господа Ісуса Христа є дуже важливим для християнства, оскільки це основний джерело інформації про життя та діяльність Ісуса Христа. Ці тексти надихають мільйони людей по всьому світу на протязі століть і є фундаментом християнської віри.

www.emmanuel.in.ua

Модераторы: Тарас